8504

Краток опис:

Познато е дека нашата класична брава е синоним за безбедност за сите видови врати.Цврстата брава на UNIHANDLE на Mortice со низа стилизирани завршетоци ја подобрува рамнотежата на тематските рачки на вратите и декор.


Детали за производот

Ознаки на производи

Опис

Познато е дека нашата класична брава е синоним за безбедност за сите видови врати.Цврстата брава на UNIHANDLE на Mortice со низа стилизирани завршетоци ја подобрува рамнотежата на тематските рачки на вратите и декор.

Ако барате сигурен и стилски начин за прицврстување на тешките врати, не гледајте подалеку од завртката UNIHANDLE со својот иновативен механизам за заклучување со две нивоа.Оваа висококвалитетна брава од европски стил се одликува со систем за заклучување со тројни завртки за врвна заштита на вашиот дом или бизнис.

Елегантниот и современ дизајн на ќор-сокакот UNIHANDLE го надополнува секој стил на декор благодарение на широката разновидност на завршетоци.Неговата форма како самовила и висококвалитетните материјали го прават паметен избор за секој што сака да биде безбеден и прекрасен.

UNIHANDLE Deadlock е едноставен за инсталирање и откако ќе се инсталира, можете да бидете сигурни дека вашиот дом или бизнис се целосно заштитени.Нашата посветеност на квалитетот значи дека можете да се потпрете на оваа брава за да обезбедите долгорочно решение за заклучување кое бара малку до никакво одржување.Едноставниот процес на инсталација „намести и заборави“ ви дава мир на умот знаејќи дека го правите вистинскиот избор со вашето решение за заклучување.

Нашите производи се дизајнирани имајќи ја предвид издржливоста и доверливоста, а нашите ќор-сокак UNIHANDLE не се исклучок.Нашиот уникатен механизам за заклучување со две нивоа е дизајниран да ги издржи најекстремните временски услови, обезбедувајќи вашиот дом или бизнис да останат безбедни во сите елементи на природата.

Сè на сè, UNIHANDLE Deadlock е совршен избор за секој кој сака да биде и стилски и безбеден.Со својот иновативен механизам за двојно заклучување, систем за заклучување со тројни завртки и неверојатни завршетоци, ова е навистина ултимативното решение за тешките врати.Па зошто да не го изберете најдоброто и да уживате во мирот при користењето на UNIHANDLE ќор-сокаките?


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја